Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.6/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.4
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    9.8
  • Cena / Jakość
    9.3

Pozostałe oceny

9.6
Marcin Kozak, 10-07-2014

Polecam pensjonat - wszystko pachnie nowością. Miła i pomocna obsługa.

9.6
Iwona Stachowiak, 10-07-2014

Bardzo fajny pensjonat na wczasy z dziećmi, miła i fachowa obsługa, czysto, przepiękne widoki z okien na góry, wyciąg i rzekę, m. in. plac zabaw dla dzieci, kręgielnia, siłownia na świeżym powietrzu, restauracja. Dodatkowo bliskość basenów "Terma Bania", 40 minut do Zakopanego, można zaliczyć spływ Dunajcem. i wiele innych atrakcji. Naprawdę polecam!

10.0
Michał, 14-07-2014

Wszystko co oferuje Pensjonat zasługuje na uznanie, o nic nie trzeba się prosić, wszyscy są bardzo uprzejmi. Warto do Nich pojechać. Sporo urozmaicenia dla dzieci, wewnątrz budynku jak też na zewnątrz. Ja osobiście wybiorę się kolejny raz.

10.0
Daria Krok, 20-07-2014

Witam. Hotel polecam w 100 %

10.0
Małgorzata Langier, 22-07-2014

Fantastyczny pensjonat. Bardzo, bardzo miła obsługa, świetne jedzenie szczególnie dla dzieci. Doskonałe warunki do wypoczynku. Bardzo dziękujemy:)

8.0
Henryk Musialik, 22-07-2014

Pokoje czyste, bufet śniadaniowy obfity, obiadokolacja dobra, strefa spa godna polecenia.

10.0
Anna Parys, 26-07-2014

Rewelacyjne miejsce, pięknie położone nad rzeką blisko Term. Jedzenie przepyszne - śniadania w formie szwedzkiego stołu a obiadokolacje "jak u mamy". Pensjonat w pełni wyposażony dla dzieci - dla młodszych przygotowany pokoik z basenem pełnym kulek, dla starszych kręgielnia i bilard. Dodatkowo plac zabaw na zewnątrz. Obsługa bardzo pomocna i przyjazna. Polecam wszystkim!

9.6
Bartosz Rauczyński, 02-08-2014

Miła i profesjonalna obsługa hotelu. Relaks na najwyższym poziomie. Polecamy każdemu. Żałujemy tylko ze nie zabraliśmy dzieciaków, bo mialy by co robic

10.0
kasia, 02-08-2014

Super obiekt: -) godny polecenia pod każdym względem.

10.0
AGNIESZKA JACASZEK, 04-08-2014

Najlepszy pobyt jaki miałam z moim nażeczonym wspaniały pensjonat, miła obsługa, bardzo dobre śniadania i obiady, łatwy dostęp do Zakopanego i Term Białka, na Słowacje. Gorąco polecam

10.0
Dorota Malicka, 15-08-2014

Pięknie położony pensjonat, czysty, miła obsługa, pyszne jedzenie, przyjazny dla wszystkich i nawet dla rodzin z dziećmi, spa, kręgielnia, plac zabaw dla dzieci polecam, na pewno nieraz tam wrócimy.

8.2
Adam Tarnowski, 17-08-2014

Obiekt godny polecenia

10.0
Agnieszka Neubauer, 28-08-2014

Super miejsce na wypoczynek dla całej rodziny - pyszne jedzonko, fantastyczne widoki z okna, miejsce przyjazne dla małych dzieci - polecam

9.6
Krzysztof Rocyński, 29-08-2014

Wszystko super. Do poprawy tylko: Muzyka w SPA i na Jadalni - nie można puszczać ciągle tej samej Godziny śniadań i obiadów - od 7. 00 śniadania, obiady od 15. 50 do 18. 30

10.0
Agnieszka Olejnik, 29-08-2014

Pensjonat super, warunki jak w opisie. Jeśli ktoś wybiera się na wędrówki w góry trzeba jednak zwrócić uwagę na godziny posiłków - śniadania są dopiero od 8. 00 a restauracja, gdzie można ewentualnie zjeść obiad/kolację do 19. 00.

9.6
A.G., 05-09-2014

Bardzo miła obsługa i do tego smaczne jedzenie. Możliwość skorzystania z sauny po górskich spacerach - rewelacja. Widok na rzekę i jej szum działają odprężająco. Mamy nadzieję, że tam jeszcze wrócimy.

10.0
Agnieszka Opoka, 05-09-2014

Super hotel, miła i profesjonalna obsługa, świetne śniadania. Gorąco polecam.

8.0
Paweł Ślęczkowski, 07-09-2014

Hotel godny polecenia, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Miła obsługa, czystość, dobre jedzenie. Duży plus za zewnętrzny plac zabaw dla dzieci oraz pokoje zabaw na wypadek złej pogody.

10.0
Paweł, 17-09-2014

Wszystko w Burkatach było tak jak chcieliśmy żeby wyglądało. Do Białki jeździmy dosyć często i był to chyba najlepszy do tej pory pensjonat. Bardzo dobre zaplecze dla małych dzieci (plac zabaw, sala zabaw). Polecam dla rodzin z dziećmi.

9.2
A. G., 17-09-2014

Byliśmy tam tydzień i było super. Jedzenie - bardzo dobre, bardzo dużo, polecam rozbić obiadokolacje na dwie części. Obsługa miła i fachowa, pani blondynka ma "minusa" tylko. Hotel czysty. Lokalizacja nad rzeką - polecam pokoje z widokiem na rzekę. Polecam Białkę i Pensjonat Burkaty!

8.6
Alicja Kustosz, 17-09-2014

Pensjonat godny polecenia, czysto, obsługa bardzo miła i pyszne jedzenie. Jedyne do czego można się przyczepić:) to zbyt krótko czynna restauracja.

8.4
Wiesław Machaj, 17-09-2014

Obniżyłem ocenę za położenie pokoju od strony ulicy, gdzie hałas przy uchylonym oknie jest nie do zniesienia przez całą dobę.

9.4
Gość, 17-09-2014

Pensjonat czysty i przytulny. Bardzo miła i pomocna obsługa. W samym obiekcie też znajdzie się rozrywkę. Warto polecić

10.0
Justyna Klimek, 17-09-2014

Witam! Pobyt w tym pensjonacie był naprawdę udany - pyszne jedzenie, przytulne pokoje, oraz świetnie urządzone łazienki;) widok z pensjonatu - bajkowy. Polecamy wszystkim, którzy chcą mile spędzić czas, za przyzwoite pieniądze. Justyna I Wojtek:)

10.0
Iwona Papież, 17-09-2014

Pensjonat ma bardzo korzystne położenie - tuż nad rzeką Białką, 15 minut pieszo do Term Białka. Wyposażenie pokoi jest na wysokim poziomie z łazienką bardzo czystą. W pokoju znajdował się m. in. telewizor. Na zewnątrz, za pensjonatem znajduje się mini siłownia i wydzielone miejsce zabaw dla dzieci z licznymi atrakcjami. Personel baaardzo uczynny, zawsze chętnie służący pomocą. Ogromne podziękowania dla pracowników recepcji, niezmiernie sympatycznych, dzięki którym pobyt w tym pensjonacie bardzo miło wspominamy i z czystym sercem możemy go polecić innym. My tam na pewno wrócimy. Dużym plusem jest również bardzo przystępna cena noclegu, pyszne posiłki. Śniadania w formie szwedzkiego stołu - ogromy wybór rozmaitych przysmaków, obfite obiadokolacje - duży pozytyw. Pensjonat posiada strefę SPA jak również kręgielnię, dlatego nie sposób się tam nudzić. Szczerze polecam, baaaardzo przytulne miejsce i fachowa obsługa.

10.0
Kasia i Krzysiek, 17-09-2014

Pensjonat godny polecenia. Bardzo miła i pomocna obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, śniadanie w formie szwedzkiego stołu. W pokojach jak i w całym pensjonacie panuje ład i porządek. W strefie spa znajduje się jacuzzi i dwie sauny (sucha i parowa). Z pewnością tu wrócimy.

10.0
Monika Napiórkowska, 20-09-2014

Wszystko na najwyższym poziomie, jedzenie smaczne, wszędzie czysto i super strefa spa.

9.6
Artur Wojtowicz, 20-09-2014

Polecamy!

9.0
Paweł Nestorowski, 25-09-2014

Pensjonat bardzo elegancki, położony w malowniczej części Białki Tatrzańskiej w sąsiedztwie rzeki. Bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie także regionalne są dodatkowym atutem pensjonatu. Wiele atrakcji w obiekcie - SPA (sauny - sucha i parowa, jacuzzi, kręgielnia, bar). Cicha i spokojna okolica - dodatkowy atut dla tych, którzy chcą porządnie wypocząć. W pobliżu również wiele atrakcji, co czyni ten pensjonat doskonałą bazą wypadową. P O L E C A M Y!

10.0
Wojciech Szałaśny, 29-09-2014

Pensjonat położony jest tuż przy rzece Białce, skąd rozpościera się przepiękny widok na Góry:) Dotarcie do Term dosłownie kilka minut. Obsługa fachowa, na wysokim poziomie, Zawsze uśmiechnięta i skora do pomocy. Wyżywienie wręcz rewelacyjne, obiady jak w domu (a nawet lepiej:), śniadanka szwedzki stół na którym nigdy nie brakowało jedzenia (jak potrawa się kończyła, błyskawicznie była uzupełniana. Kolejnym plusem jest Strefa SPA, Kręgielnia idealna w dni deszczowe. A przede wszystkim strefa malucha i juniora:) Także polecamy dla Par jak i dla Rodzin. Na pewno wrócimy:)

10.0
Tomasz Magdziak, 29-09-2014

Pensjonat, godny polecenia miła obsługa, pokoje według opisu a po zatym przepyszna kuchnia:)

10.0
rafał roter, 29-09-2014

Znakomita obsługa, bardzo miła sam pensjonat Rewelacja. Bardzo miłe i czyste pokoje. Śniadania i obiady bardzo pyszne i syte. Dla dzieci xbox piłkarzyki tenis, plac zabaw. Dla dorosłych kręgielnia i bilard i strefa Spa sauny extra jacuzzi fajne. Drink bar. Jak dla mnie super jestem ogromnie zadowolony z tego pobytu i polecam

7.2
Mateusz, 30-09-2014

W pokoju przydał by się czajnik i duże łóżko w pokojach dla par, a nie połączone dwie jedynki, bo trochę niewygodnie się na tym śpi. Obiady i kolacje niczym się nie wyróżniały oprócz wysokiej ceny, ale za to śniadanie świeże i bardzo smaczne.

9.4
MARTA NIEDZWIECKA, 30-09-2014

Najładniejszy pensjonat w Białce. do tego duży parking. my mieliśmy pokój z widokiem na rzekę Białkę i otaczający ją las. W pokoju czyściutko, pachnąco i co nas zaskoczyło - cieplutko, bo o tej porze roku właściciele niektórych pensjonatów nie chętnie włączają ogrzewanie, wiemy to z doświadczenia [pobyt na koniec września] obsługa bardzo miła począwszy od pracowników recepcji, przemiła kadra restauracji i smacznej kuchni po uśmiechnięte panie, które codziennie dbały o porządek w pokojach. Szkoda tylko że restauracja czynna jest o tej porze do 19. Na pewno poleciłabym ten pensjonat znajomym,

9.2
Małgorzata Łasak, 01-10-2014

Bardzo fajne miejsce na wypoczynek. Pyszne jedzonko góralskie.:) Miła obsługa. Polecam:)

10.0
Regina Rak, 04-10-2014

Polecamy wszystkim, którzy chcą spędzić romantyczny pobyt we dwoje. Można świętować okrągłą rocznicę ślubu lub inny ważny dzień np. z butelką szampana w jacuzzi na wyłączność. Świetna lokalizacja, bardzo miła obsługa, kuchnia super. Naprawdę warto tutaj przyjechać bez względu na pogodę.

10.0
ANETA DRZYMAŁA, 31-10-2014

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, jedzenie wręcz przepyszne, pokoje czyste, mini spa wspaniałe, Pensjonat godny polecenia. Pozdrawiamy na pewno wrócimy z dzieciakami bo wszystko dla nich jest wręcz idealnie przystosowane:)

9.8
Iwona Chowańska, 12-11-2014

Przytulne miejsce z licznymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych, polecam.

10.0
Ania , 12-11-2014

Pensjonat bardzo zadbany, czysty i przytulny, obsługa miła i bardzo pomocna, jedzonko pyszne i wystarczająco dużo:) Do tego atrakcje na miejscu: sauna parowa, sauna sucha, jacuzzi, kręgle, bilard, miejsce do zabawy dla dzieci małych i większych. W restauracji uroczy kominek i gustowny wystrój zapewniający przemiłą atmosferę. Na zewnątrz dostępny jest parking, plac zabaw dla dzieci i siłownia zewnętrzna nieopodal rzeki. Wypoczęliśmy, wróciliśmy zadowoleni i nie pozostaje nic jak innego jak polecić ten pensjonat wszystkim!

10.0
M.K., 13-11-2014

Było super (pod każdym względem). Wysoka kultura personelu, obsługa w każdym calu nie naganna. Polecam z dziećmi, czy bez, a można nawet biznesowo (na pewno się nie zawiedziesz) Jeśli tylko będę mogła, to wrócę w to miejsce;)

8.8
Beata Białkowska, 14-11-2014

Bardzo sympatyczne miejsce. Jedyny minus to brak czajnika w zwykłym pokoju (czajnik i lodówka w pokoju lux), a nie ma gdzie wypić wieczorem herbaty lub kawy. Bardzo dobre śniadania - cały czas uzupełniane półmiski i talerze - nawet ostatnie przychodzące osoby mają do wyboru cały asortyment śniadaniowy. Duże i smaczne obiady.

10.0
Alina Rychlik, 18-11-2014

Pensjonat Burkaty jest godny polecenia stawiamy najwyższą ocenę pod każdym względem, na pewno wrócimy z rodziną.

9.2
Adam Goik, 24-11-2014

Wspaniały hotel, wyposażony luksusowo, obsługa fantastyczna. Do dyspozycji 2 sauny, jacuzzi, kręgielnia. Podczas śniadania bogaty bufet, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Obiady smaczne i syte. W pokoju TV, a na terenie hotelu bezpłatne WiFi. Czysto i przestronnie. Strefa SPA w wyznaczonych godzinach i niestety trochę ciasna, ale za to niedaleko hotelu (pieszo około 10 do 15 min.) można skorzystać z term Bania. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Myślę że jeszcze kiedyś tam wrócę:)

10.0
Iwona Dziurska, 30-12-2014

Polecamy serdecznie. Mieliśmy przyjemność skorzystać z gościnności Burkatów 3 raz. I przyznaje, ze z roku na rok jest coraz lepiej. Polecam wszystkim rodzinom, samotnikom i zakochanym. Super warunki do odpoczynku jak i do zabawy. Właściciele dla każdego gościa mają chwilkę czasu. Miło patrzeć na to młode małżeństwo, w którym jest tyle ciepła i miłości.

10.0
Monika Okrzesik, 15-01-2015

Było super. Opis atrakcji w pełni zgodny z rzeczywistością. Widoki niezapomniane, jedzenie bardzo dobre. Gospodarze przemili. Polecam szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi. Zawsze jest co robić po powrocie z nart, czy gór.

10.0
Marcin Lewa, 06-03-2015

Bardzo polecam ten pensjonat. Super lokalizacja (blisko do stacji narciarskiej). Duży parking przed pensjonatem. Fantastyczne widok z obu stron pensjonatu (albo na Kotelnicę albo na rzeczkę i las). Bardzo czysto, ciepło, duże pokoje, dużo atrakcji dla dzieci. Sympatyczna i pomocna obsługa. Śniadania smaczne. Jedyne do czego mogę się przyczepić to jedzenie wieczorem. Nie wszystkie dania z karty są smaczne.

9.8
ŁG, 16-03-2015

Polecam każdemu. Bardzo ładnie w środku i na zewnątrz, czysto wszędzie, bardzo miła obsługa, kręgielnia z dwoma torami, jedzenie bardzo dobre. Blisko na Kotelnicę, można iść pieszo. Zniżki w wypożyczalniach sprzętu dla zakwaterowanych. Duży parking na samochody, narciarnia ogrzewana i z wentylacją. Czego chcieć więcej?

10.0
Bożena Jasińska, 12-04-2015

Pobyt Wielkanocny bardzo udany. Wspaniała atmosfera stworzona przez młodych właścicieli sercem oddanych swoim gościom. Warunki w pensjonacie doskonałe, cała obsługa miła i przyjazna, pyszne jedzenie. Wyposażenie i standard pensjonatu na bardzo wysokim poziomie. Hotel godny polecenia na pewno tu wrócimy

10.0
Rodzice, 23-04-2015

Polecamy Pensjonat - dobre miejsce na odpoczynek, jedzenie dobre, miła atmosfera, pokoje przytulne i dobrze wyposażone. Na miejscu można skorzystać z sauny, obsługa jest w pełni profesjonalna i bardzo pomocna, dostępny parking. Niczego nie brakuje!

10.0
Ewelina Bigos, 09-07-2015

Wspaniały pensjonat pod każdym względem. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.

10.0
Bogusława Brożyna, 13-07-2015

Bardzo ładne położenie i lokalizacja pensjonatu a obsługa i jedzenie oraz wyposażenie zasługują na uznanie. Polecam wszystkim.

9.6
sebastian nowotny, 31-08-2015

Super sprawa i dla dziecka i rodziców pyszne lody w sąsiedztwie - polecam każdemu

7.8
Aneta Sobkowiak, 31-08-2015

Pensjonat b. przyjazny dzieciom, dużo atrakcji, fachowa, miła obsługa, szczerze polecam. Duży minus brak lodówek w pokoju standard oraz maleńki śniadania trochę monotonne, w pierwszych dniach pobytu brakowało mi np. warzyw świeżych (z obiadów nie korzystaliśmy).

10.0
Monika Kaczmarek, 31-08-2015

Za dużo do pisania:) Bardzo jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego. Śniadania pyszne, obsługa bardzo miła., darmowy internet. Jedyny minus to zapisy na spa:) Pozdrawiamy serdecznie!

10.0
Mariusz Nawrat, 26-09-2015

Serdecznie polecam wszystkim. Wysoki standard i super jedzenie. Pokój 2-osobowy super wyposażony.

10.0
Karol W, 28-07-2016

Pensjonat położony nad potokiem Białka z malowniczym widokiem na góry. Obsługa bardzo miła i rzeczowa. Świetne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na udogodnienia, panią animatorkę zabaw a dla rodziców spa i siłownia na świeżym powietrzu. Nie można też zapomnieć o kuchni. Wszystkie posiłki bardzo smaczne. Można było się najeść. Serdeczne podziękowania dla całej obsługi Pensjonatu.

Pogoda

Pogoda Białka Tatrzańska na dziś: 06-12-2019

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -8 -6 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -8 -6 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: -8 -3 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: -8 -3 °C

Oferty Specjalne

Boże Narodzenie

Rodzinne Święta u BurkatówRodzinne Święta Bożego Narodzenia w Pensjonacie Burkaty ***OFERTA FIRST MINUTE Pakiet Świąteczny 7 lub 6 nocyŚwiąteczny pakiet All inclusive 20-27 grudnia 2019 r....

więcej
Majówka

Promocja - "Majówka" długi weekend w górachNaprawdę długa Majówka 2019Spedź weekend majowy na Podhalu w Pensjonacie Burkaty *** w Białce Tatrzańskiej Majówka na nartach na Kasprowym? A...

więcej
Spa

Promocja - Pakiet WiosennyWiosenne grzanie! Zapraszamy na krótkie wiosenne pobyty w Białce Tatrzańskiej podczas których mogą Państwo wypocząć w luksusowym Pensjonacie Burkaty ***...

więcej
Ferie

Ferie zimowe 2020 Zapraszamy na Ferie 2020 w Pensjonacie Burkaty *** w Białce Tatrzańskiej.W Białce Tatrzańskiej jeździmy na stoku bez względu na pogodę, jedyne takie wyciągi w...

więcej
Narty

Oferty z najlepszą cenąZapraszamy na narty jeszcze przed feriami. Narty bez kolejek? Zapraszamy w styczniu.UWAGA SUPER OFERTA!!!ELASTYCZNE PAKIETY Termin 2-10.01.2020Pobyty 5 noclegowe (5...

więcej